Societat 20/06/2011

Enxampat el líder de les joventuts de CDC conduint sense punts

Gerard Figueras va ser interceptat pels Mossos d'Esquadra aquest cap de setmana quan conduïa a 165 km/h per l'AP-7 a l'alçada de Reus

Redacció
1 min

BarcelonaGerard Figueras, el líder de la Joventut Nacionalista de Catalunya, va ser interceptat per agents de la policia quan conduïa sense punts, segons han indicat fonts dels Mossos d'Esquadra. Segons la cadena Ser, Figueras circulava per l'autopista AP-7 a l'alçada del Baix Camp a 165 quilòmetres per hora. Fonts de l'organització juvenil han explicat a l'ACN que Figueras no havia rebut cap notificació que l'informés que havia perdut tots els punts.

El diputat es dirigia a un acte a l'Ametlla de Mar on participava com a regidor de Vilanova i la Geltrú. Segons fonts policials, Figueras ja ha declarat als jutjats de Reus. Figueras es dirigia a l'Ametlla de Mar, on participava com a regidor de Vilanova i la Geltrú en un acte on el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, entregava les banderes blaves als diferents municipis per la qualitat de les seves platges.

Des de les joventuts de CDC, han explicat que Figueras no havia rebut cap notificació informant-lo que s'havia quedat sense punts, tal i com obliga la llei, segons puntualitzen les mateixes fonts. El diputat de CiU pagarà la multa però, a més, haurà de declarar als jutjats de Reus en els propers dies.

stats