Societat 19/05/2012

Els controls de seguretat del Prat tindran carrils ràpids a finals d'any

Els responsables de l'aeroport destaquen que els convencionals ja satisfan els viatgers

Auri Garcia Morera
1 min
Zona de 'Fast track' de l'aeroport de Barajas

BarcelonaEls controls de seguretat de la T1 del Prat estrenaran carrils ràpids per als viatgers de 'business' a finals d'any, segons confirmen a l'ARA d'aquest dissabte els responsables de l'aeroport. Aquestes instal·lacions, que es coneixen amb el nom de 'Fast track', ja estan disponibles a aeroports de tot el món, inclòs el de Barajas.

Es caracteritzen per tenir més arcs de seguretat, més personal de seguretat i d'assistència, comoditats com sofàs per descalçar-se, un tracte exquisit i una decoració de luxe. Tot, en una zona més discreta, diferenciada dels controls de seguretat convencionals, amb menys viatgers, i en conseqüència més rapidesa.

Francesc Folch, cap de seguretat del Prat, explica a l'ARA d'aquest dissabte que "serà un servei més exclusiu destinat a un perfil determinat de viatger". Tot i les comoditats, però, "els procediments de seguretat seran els mateixos perquè no es poden canviar les normes". Els responsables de l'aeroport destaquen que els controls de seguretat convencionals ja són de molta qualitat, amb un temps de pas mitjà molt bo, i estan ben valorats pels viatgers.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

stats