Societat 22/04/2012

Èxit de la Cursa de Bombers de Barcelona amb més de 24.000 corredors

El corredor espanyol d'origen marroquí Ayad Lamdassen ha revalidat la victòria de l'any passat en una prova amb rècord de participació

Acn
1 min
Imatge dels participants a la cursa de bombers de Barcelona

BarcelonaLa cursa dels bombers de Barcelona ha col·lapsat aquest diumenge el centre de la capital catalana amb un rècord de més de 24.000 corredors. La prova, de 10 quilòmetres, ha recorregut el Paral·lel, part de la Gran Via, la Ronda Sant Pere i la Via Laietana.

El lleidatà d'origen marroquí Ayad Lamdassem ha revalidat la victòria del 2011 amb un temps de 28 minuts i 54 segons, arribant amb un gran avantatge respecte al segon classificat, l'igualadí Roger Roca, que ha parat el cronòmetre amb 30 minuts i 39 segons. L'atleta gironí José Luis Blanco ha estat tercer amb un temps de 30 minuts i 41 segons.

En categoria femenina, la vencedora ha estat Judit Pla amb un temps de 32 minuts i 43 segons. La segona classificada ha estat Lídia Rodríguez amb un registre de 33 minuts i 9 segons, mentre que Raquel Parrada ha quedat tercera amb un temps de 35 minuts i 55 segons. Per segon any consecutiu, la cursa no ha comptat amb atletes africans ja que està exclosa del calendari de la Federació Espanyola d'Atletisme.

stats