SUCCESSOS
Societat 28/11/2010

Presó per als policies locals i els funcionaris de presons implicats en una trama corrupa

El jutge relaciona els detinguts, dos agents de Badalona i dos delegats sindicals de Quatre Camins i Lledoners, amb una banda dedicada a la prostitució i les drogues

Efe
1 min

BarcelonaEl titular del jutjat número sis de Barcelona ha ordenat avui l'ingrés a la presó de quatre persones detingudes per la seva presumpta relació amb una banda dedicada a la prostitució i el tràfic de drogues. Segons que ha informat TV3, aquestes persones, dos policies locals de Badalona i dos funcionaris de presons, destinats a la presó de Quatre Camins de la Roca del Vallès (Vallès Oriental) i de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Bages), haurien fet d'intermediaris entre membres de la banda que eren a la presó i altres que estaven fora.

Fonts pròximes al cas van informar dijous que per aquest cas s'han detingut una desena de persones presumptament relacionades amb una màfia albanokosovar dedicada a diferents activitats delictives, com l'extorsió de prostitutes o el narcotràfic.

Entre els detinguts, hi ha els citats funcionaris, els dos delegats del sindicat CSIF, i dos policies locals de Badalona.

Al marge de la investigació judicial, els funcionaris de presons hauran de fer davant del corresponent expedient d'informació reservada obert per Institucions Penitenciàries.

D'altra banda, el diari El País informa avui que un dels policies municipals és familiar polític de l'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), Bartomeu Muñoz, imputat en el cas Pretòria, de presumpta corrupció urbanística, i un dels organitzadors de la col·lecta que va permetre a Muñoz pagar la fiança i abandonar la presó preventiva.

stats