SOCIETAT
Societat 30/07/2011

El foc a la seu de les Caves Codorniu ha afectat uns 4.000 metres quadrats

L'empresa ha puntualitzat que l'incendi no ha afectat el complex monumental de Puig i Cadafalch. Les flames podrien haver començat amb un curtcircuit a la sala dels carretons elevadors. No hi ha hagut ferits. Les caves estaran tancades durant tot el dia

Redacció
1 min
El foc a les Caves Codorniu no ha provocat víctimes

Sant Sadurní d'AnoiaL'empresa Codorniu ha precisat que l'incendi que aquesta matinada s'ha declarat en una zona de logística i emmagatzematge de la seu de Sant Sadurní d'Anoia, a l'Alt Penedès, ha afectat una superfície d'uns 4.000 metres quadrats. Tot i que les primeres avaluacions apuntaven a la possibilitat que l'incident havia afectat uns 30.000 metres quadrats, un portaveu de l'empresa ha indicat que només s'ha cremat una superfície d'uns 4.000 metres quadrats a la zona de carretons elevadors i del magatzem. Els bombers han controlat el foc cap a les 5.00 h, al cap de dues hores d'haver començat, i no hi ha hagut desgràcies personals. La seu de les caves, però, estarà tancada durant tot el dia.



L'incendi ha començat cap a les 2.30 h de la matinada, segons aquestes fonts, i sembla que ha estat a causa d'un curtcircuit a la sala dels carretons elevadors i d'aquí ha passat al magatzem de productes, on hi havia les ampolles de cava. L'empresa no té encara una avaluació dels danys que ha produït l'incendi, tant pel que fa als edificis com a les ampolles de cava que hi havia emmagatzemades. L'incendi ja està controlat i no ha afectat ni les caves ni el complex monumental, obra de l'arquitecte modernista Josep Puig i Cadafalch. Un total de 16 vehicles amb les corresponents dotacions dels bombers s'han desplaçat al lloc de l'incendi per treballar en l'extinció.

stats