Societat
Societat 12/12/2011

L'acusat pel triple crim del carrer Reial de Tarragona assegura que uns desconeguts van matar la seva família

El Ministeri Fiscal acusa Abdeslam Brada de tres delictes per assassinat amb traïdoria i acarnissament, amb l'agreujant de parentiu

Acn
2 min

TarragonaL'acusat pel triple crim del carrer Reial de Tarragona l'octubre del 2010, Abdeslam Brada, ha assegurat aquest dilluns al matí que uns desconeguts van matar la seva família mentre ell era a Bèlgica. Brada ha explicat amb tot tipus de detalls que entre el 8 i l'11 d'octubre va ser a Tarragona, poc després va marxar a Algesires i sobre el dia 17 va viatjar a Bèlgica per buscar feina, on es va assabentar dels fets després d'una conversa amb el seu germà. Brada ha detallat que des de Brussel·les va tenir la sensació que aquests desconeguts el seguien. Per aquest motiu, segons l'acusat, va tornar a Barcelona on es va entregar a agents de la Guàrdia Urbana de la ciutat.

Brada ha negat estar “boig”, però ha assegurat que té “el do del Sultan”, que li permet saber si una persona és bona o no donant-li la mà i mirant-la als ulls. Segons l'acusat, si aquesta persona ha comès algun crim o irregularitat greu, li crema la mà.

Cap pregunta sobre el dia dels fets

El fiscal, que ha detectat fins a quatre contradiccions en la declaració de Brada, no ha fet cap pregunta explícita a l'acusat sobre el dia dels fets, i ha centrat bona part de l'interrogatori en conèixer com era la vida de l'acusat des de la seva arribada a l'Estat i en detalls sobre la seva relació amb Saida el Fas, la dona assassinada.

S'espera que a partir de demà dimarts el judici contra el presumpte parricida del carrer Reial segueixi amb les declaracions dels agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona que el van detenir a Ciutat Vella i de diferents Mossos d'Esquadra.

El Ministeri Fiscal acusa l'autor confés dels tres crims del carrer Reial de Tarragona de tres delictes per assassinat amb traïdoria i acarnissament, amb l'agreujant de parentiu. També està acusat de trencament de condemna per haver-se saltat les ordres d'allunyament que tenia de la seva família. 

Els mitjans de comunicació han seguit el judici des de la sala de vistes i només amb senyal d'àudio, ja que el magistrat ha considerat que l'agressor és “especialment vulnerable” per la “greu malaltia mental” que pateix.

La petició de la fiscalia és l'absolució i 25 anys d'internament en un centre psiquiàtric. La defensa en demana l'absolució.

stats