Ensenyament
Societat 31/05/2011

El curs escolar començarà el 12 de setembre

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha comunicat la decisió de canviar la primera data anunciada per a l'inici de classes a primària i secundària que s'havia fixat el 7 de setembre

Sònia Sánchez
1 min

BarcelonaLa pressió de pares i d'alguns professors ha convençut el Consell Escolar de Catalunya que, finalment, ha optat per no tirar endavant la proposta d'engegar les classes a primària i secundària el 7 de setembre i ha endarrerit l'inici del curs fins al dia 12 del mateix mes. Aquest endarreriment, que Rigau ha assegurat que s'ha decidit per "àmplia majoria", comporta una reducció del nombre de dies de festa de lliure disposició, que passen de set a cinc. Els centres podran decidir fer-los de manera consecutiva i, per tant, fer una setmana blanca encoberta.

El curs començarà el 12 de setembre i farà l'aturada nadalenca del 23 de desembre al 7 de gener. La data de fi de classes de l'estiu serà el 22 de juny. L'horari lectiu se situarà en la forquilla que va de les 9 del matí a les cinc de la tarda i la possibilitat de fer jornada intensiva es reserva només als centres de formació professional o batxillerat.

stats