Societat 19/02/2011

Les 27 seus d'Òmnium Cultural reclamen que es pugui veure TV3 a València

L'entitat ha agrupat els membres del territori per una fotografia conjunta amb el lema "Volem TV3 al país Valencià. Som una nació. Llibertat d'Expressió"

Redacció
1 min
Fotografia de les juntes d'Òmnium Cultural

BarcelonaLes 27 seus d'Òmnium Cultural, agrupades en la II trobada nacional d'aquesta entitat, han reclamat avui que TV3 es pugui veure a la Comunitat Valenciana, amb el lema en català "Som una nació. Llibertat d'expressió". Així, uns 150 responsables de les 27 seus d'Òmnium a tot el territori s'han fet una fotografia conjunta davant del lema: "Volem TV3 al País Valencià. Som una nació. Llibertat d'Expressió".

La trobada, que es fa durant tot el dia, també suposa el punt de partida de la celebració dels 50 anys de l'entitat cultural.

Des d'ahir, quan es va efectuar el tancament de les emissions de TV3 a València, diverses entitats polítiques, culturals i del món de la comunicació a Catalunya s'han pronunciat en contra de l'actitud de la Generalitat Valenciana d'impedir les emissions de la televisió autonòmica catalana.

La II trobada nacional, que se celebra cada any és un espai de debat i reflexió interna sobre l'entitat, i avui s'ha volgut deixar explícit el seu suport a Acció Cultural del País Valencià, amb motiu del tancament de TV3 en aquesta comunitat.

stats