Societat 24/08/2012

Encerclat el foc de Santa Cristina d'Aro

L'incendi és en una zona boscosa de la urbanització Les Teules. S'hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers

Acn
1 min

Santa Cristina d'AroEls Bombers de la Generalitat han pogut encerclar al voltant d'un quart de vuit del vespre d'aquest divendres l'incendi que crema en una zona boscosa prop de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà).

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat vuit dotacions terrestres del Bombers i set mitjans aeris. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, no s'ha hagut de fer cap desallotjament, si bé com a mesura preventiva s'ha tallat el pas a la urbanització i hi ha quatre persones que han marxat voluntàriament, segons ha confirmat la Direcció General de Protecció Civil.

Aquest foc crema des de poc després de dos quarts de set de la tarda en una zona boscosa de la urbanització Les Teules de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà). El cos d'emergències ha rebut l'avís de foc poc després de dos quarts de set de la tarda.

Es tracta del cinquè incendi forestal que es declara a la tarda d'aquest divendres a Catalunya: el més gran ha sigut a Madremanya, amb 200 hectàrees cremades, un a Aiguamúrcia que ha cremat 30 hectàrees i dos de menors a l'Alt Empordà, a la Jonquera i a l'Escala.

stats