Societat 25/09/2011

PP i Ciutadans defensen la 'fiesta'

Alícia Sánchez-Camacho i Albert Rivera han acudit a les portes de la Monumental per fer costat als aficionats taurins

Ara
1 min

BarcelonaLa líder dels populars catalans, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat a les portes del la plaça de toros Monumental de Barcelona que el PP i el PPC "seguiran defensant el reconeixement de la festa nacional dels toros com a patrimoni cultural nacional" i que seguiran lluitant per l'aplicació d'una moratòria.

Camacho creu que és un contrasentit que en plena època de retallades "el govern es dediqui a pagar milions d'euros als propietaris de la plaça perquè els prohibeix l'activitat". Des del seu punt de vista, el que cal fer a partir de la prohibició de les curses de braus que va aprovar el Parlament de Catalunya per majoria absoluta és continuar "lluitant per la llibertat, la cultura, la tradició, la festa i pel dret de les persones" a gaudir d'aquesta festa taurina.

L'altre polític que ha fet aparició a les portes de la Monumental és Albert Rivera, president de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, que ha carregat contra la "hipocresia" dels partits nacionalistes i ha criticat que fingissin "un debat animalista". Des del seu punt de vista, els partits que van votar en contra de les curses de braus a Catalunya ho van fer "per imposar un patró identitari únic" i no perquè volguessin protegir els animals.

stats