Societat 06/06/2011

Els Mossos denuncien al conductor d'un cotxe de luxe que rodava un anunci promocional d'una cursa per no portar documentació

L'home denunciat conduïa un Rolls Royce i és un dels col·laboradors de l'organització de la cursa de vehicles de luxe Gumball 3000

Redacció
1 min

BarcelonaEls agents de la Policia van denunciar el passat 27 de maig, el conductor d'un vehicle Rolls Royce com a presumpte autor d'un delicte de falsedat documental, ja que dies abans, una patrulla de mossos d'esquadra va tenir coneixement que per la Bisbal d'Empordà circulava un cotxe de luxe escortat per dues motocicletes i un helicòpter.

Els agents van localitzar la comitiva i després van aturar-la a la carretera C-66. Els agents van demanar la documentació als conductors, tant de les dues motocicletes com del turisme, i van constatar com el turisme Rolls Royce no tenia cap mena de documentació. Per això van immobilitzar el vehicle en espera de poder saber qui era el titular del mateix.

Els agents van esbrinar que tots els implicats estaven filmant unes imatges publicitàries per promocionar, per internet, la cursa coneguda com Gumball 3000. Després de totes les comprovacions pertinents, el conductor del turisme de luxe va ser denunciat per un delicte de falsedat documental.

El denunciat, del qual no consten antecedents, va ser emplaçat per declarar davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà quan el jutge ho requereixi.

Precisament el passat divendres 27 de maig, els mossos d'esquadra van muntar un dispositiu de control pels vehicles participants en la cursa de vehicles de luxe: Gumball 3000. El resultat va ser: denunciats administrativament 5 vehicles d'alta gama, 3 per conducció temerària 1 per conducció negligent i un per circular sense moderar la velocitat.

stats