Societat 03/09/2012

Uns desconeguts tirotegen una família italiana a Lloret i fereixen un home i el seu fill de 3 anys

Els autors dels trets anaven amb moto i han fugit després de l'atac

Elisabet Escriche
1 min

GironaUn home i el seu fill de només tres anys i de nacionalitat italiana han estat víctimes aquest dilluns d'un tiroteig a Lloret de Mar. Els Mossos d'Esquadra han activat un dispositiu policial per capturar els autors, que anaven encaputxats i han fugit de seguida. Segons les primeres hipòtesis tot apunta que es tractaria d'una revenja per un tema de drogues.

Els fets han passat cap a quarts de vuit del vespre a la urbanització Lloret Residencial. Els autors del tiroteig, que anaven amb una moto amb matrícula estrangera, han disparat contra la família italiana. El pare ha rebut tres impactes de bala i ha estat traslladat a l'hospital de Blanes. El nen ha ingressat a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona a causa d'una ferida de bala al cap, tot i que segons un primer examen presentava un orifici d'entrada i un altre de sortida, de manera que la ferida podria ser poc profunda i no mortal. La mare ha aconseguit sortir-ne il·lesa.

Els encaputxats haurien fugit amb un Audi A4 fosc amb matrícula espanyola 1476 CTY que va ser robat fa dos anys.

La policia ràpidament ha iniciat la recerca per tot Catalunya i també ha alertat la gendarmeria francesa per si el vehicle intentava fugir per la frontera. Tot i que es mantenen totes les hipòtesis obertes, les primeres investigacions apunten a una venjança relacionada amb substàncies estupefaents.

stats