Societat 17/08/2011

Detingudes tres persones a França per la mort d'un jove a Lloret

Els tres detinguts són de nacionalitat francesa i haurien agredit mortalment a un jove el passat mes de juliol

Redacció
1 min

BarcelonaLa Policia Francesa ha detingut avui a tres persones d'aquesta nacionalitat per la seva presumpta implicació en la mort d'un jove, veí de Lloret, que va ser agredit mortalment el passat 17 de juliol.

Després de l'agressió els Mossos es van fer càrrec del cas i van poder identificar als responsables de l'agressió mortal. Un cop identificats, els Mossos i la Policia Francesa han treballat de manera coordinada i avui han pogut fer efectives les detencions dels tres sospitosos, ja que es trobaven en territori francès..

Els detinguts són Remi Romai A., Jeremy P i Ludwig Ale G. Els tres arrestats tenen 21 anys i són de nacionalitat francesa.

Les dues primeres detencions s'han fet al municipi francès de Isle d'Abeau mentre que la tercera s'ha fet a Pont- AudeMer.

L'agressió es va registrar la matinada del diumenge 17 de juliol al carrer Torrentó de Lloret de Mar. El noi de 15 anys, que residia al muncipi amb els seus pares d'origen britànic on hi tenen un bar, va patir ferides d'arma blanca al tòrax. Alguns testimonis van explicar que el jove va voler posar pau enmig d'una baralla, entorn les quatre de la matinada, i va acabar patint una agressió. El noi va ser traslladat a l'hospital de Blanes on hores després va morir.

Després dels fets, el jutjat de Blanes es va fer càrrec del cas i va decretar-ne el secret de sumari. A partir d'aquí, els Mossos d'Esquadra van iniciar una àmplia investigació per aclarir els fets i els autors de l'agressió mortal, ja que alguns testimonis apuntaven que eren joves francesos els autors de l'apunyalament del jove. Ara el jutjat de Blanes haurà de reclamar als tres detinguts per poder interrogar-los com a presumptes autors de l'agressió.

stats