Societat 18/08/2011

Detingut l'autor del tiroteig a la Diagonal

La víctima del tret, un home de 25 anys, també va ser detinguda per tenir un ordre internacional de cerca i captura per haver matat a la seva dona a Rússia

Redacció
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut avui a l'autor del tiroteig registrat el passat 29 de juliol a l'Avinguda Diagonal de Barcelona. El detingut hauria disparat contra un jove, de 25 anys, que va sortir ferit de l'immoble on s'havia produït l'agressió assegurant que l'havia disparat un home armat i perillós que s'hauria atrinxerat a l'habitatge.

El dia dels fets, els mossos van muntar un ampli dispositiu de seguretat que va obligar a tallar el trànsit per poder entrar a l'immoble. Un cop dins van comprovar que a l'interior no hi havia ningú.

Ara la investigació policial ha permès detenir al responsable dels fets,Timor F.L., de 28 anys i nacionalitat ucraïnesa amb antecedents policials per robatori.

En el moment de la detenció, l'home acusat del tiroteig anava armat.

D'altra banda, cal recordar també que la víctima del tret, Sergei G., de 25 anys i nacionalitat russa ja va ser detingut el passat 5 d'agost després que els mossos poguessin corroborar que la documentació mostrada el dia dels fets era falsa. Sergei G. va quedar detingut després que els investigadors comprovessin que tenia una ordre de detenció de la INTERPOL per haver matat la seva parella a Rússia l'any 2009.

stats