Societat 13/07/2011

Un lladre, detingut després de quedar-se atrapat al vestíbul d'un cinema de Barcelona

L'home, de 60 anys, volia robar els diners de la recaptació del Renoir-Floridablanca, però s'ha trobat les màquines registradores buides. El detingut s'ha quedat atrapat entre la porta i la persiana exterior quan intentava fugir

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut aquesta matinada Luis M., de 60 anys i nacionalitat espanyola, que ahir a la nit es va amagar al cinema Renoir-Floridablanca de Barcelona i va quedar atrapat al seu interior després d'intentar robar, sense èxit, els diners de la recaptació.

Segons fonts policials, el detingut acumula 51 detencions i 105 identificacions per delictes contra el patrimoni.

Els mossos han explicat que el lladre s'hauria amagat a l'interior del recinte després de l'última sessió i, un cop sol, hauria intentat aconseguir la recaptació de les màquines registradores, prèviament buidades pel responsable del cinema. A continuació, el lladre hauria intentat sortir del cinema però s'hauria quedat atrapat al vestíbul, entre la porta de vidre i la persiana metàl·lica exterior, després d'haver aconseguit obrir la porta i que s'hagi disparat l'alarma de l'immoble.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'alarma cap a la 1.20 hores de la matinada i una patrulla de seguretat ciutadana s'ha desplaçat al lloc dels fets. El propietari del cinema ha obert la persiana i els agents han detingut l'acusat, després de comprovar que les màquines registradores havien sigut forçades.

stats