SOCIETAT
Societat 01/03/2012

Llibertat amb càrrecs per a onze dels dotze detinguts pels aldarulls en la manifestació universitària

Seran citats pel jutge per declarar. Dos dels detinguts són menors. Diversos grups de manifestants van cremar contenidors i assaltar una oficina del Banco Popular

Acn
1 min
Un grup de manifestants han trencat els vidres del Banco Popular / AFP

BarcelonaOnze dels dotze detinguts aquest dimecres pels aldarulls als carrers de Barcelona durant la jornada de protestes universitàries han quedat en llibertat amb càrrecs, segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra i del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Els Mossos els han pres declaració i els han imputat per desordre públic, danys a mobiliari urbà, crema de contenidors i agressions als agents policials. Posteriorment, el jutge els citarà per declarar pels fets dels quals els acusa la policia catalana.

Mentrestant, es manté detinguda una persona. Els Mossos van detenir dotze persones pels aldarulls que es van produir pel centre de Barcelona després de la manifestació d'estudiants universitaris. Entre aquests aldarulls hi va haver crema de contenidors i trencament de vidres d'una entitat bancària del passeig de Gràcia de Barcelona. Dos dels dotze detinguts són menors.

Nou detencions van ser efectuades pels Mossos d'Esquadra, mentre que la Guàrdia Urbana en va practicar tres.

stats