Societat 08/03/2012

Un nen discapacitat de 10 anys mor en una bassa a La Foixarda durant una activitat escolar

El menor ha caigut en una bassa propera a l'escola municipal d'hípica, fora de les instal·lacions esportives, segons l'Ajuntament

Ara
1 min

BarcelonaUn nen de 10 anys amb una discapacitat cognitiva ha mort aquest dijous al matí en caure a una bassa a la rodalia de l'hípica de La Foixarda, segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona.

Les mateixes fonts indiquen que l'accident s'ha produït cap a tres quarts de dotze del migdia, en una zona adjacent a l'escola municipal d'hípica La Foixarda, fora de la instal·lació esportiva, situada al districte de Sants-Montjuïc.

El nen era amb els seus companys i mestres d'una escola d'educació especial. El grup era a la zona per fer una activitat d'hipoteràpia.

Els acompanyants del nen han avisat els serveis d'emergències. Hi han acudit quatre unitats del SEM, que han atès el menor i l'han traslladat, en estat crític, fins a l'hospital de Sant Joan de Déu, on ha mort. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar les causes de l'accident i aclarir el succés.

L'Ajuntament ha activat el pla per donar suport psicològic a la família, els alumnes i els professors del centre escolar.

stats