Moda
Societat 27/01/2012

El dissenyador català Alexis Reyna guanya el premi 080 Barcelona Fashion

El jurat destaca la creativitat i la genuïnitat de la seva proposta així com la investigació que ha fet amb els teixits

Thaïs Gutiérrez
1 min
Un model de la col·lecció d'Alexis Reyna

BarcelonaEl jurat internacional del certamen 080 Barcelona Fashion ha escollit la col·lecció presentada pel dissenyador català Alexis Reyna con la millor d'aquesta edició.

El director general de Comerç, Josep Maria Recasens, ha entregat el premi –que té una dotació de 20.000 euros– i ha destacat la creativitat de la proposta de Reyna i la investigació que ha fet en els teixits així com la genuïnitat de la seva proposta de dissenys.

Reyna va presentar la seva col·lecció dimecres, el primer dia del certamen. Sota el nom "Hot shade" va firmar uns dissenys molt eclèctics amb un gran protagonisme dels estampats. Amb una base de colors negres, grisos i marrons, el dissenyador s'ha atrevit amb colors més originals com el taronja.

Avui, tercer dia de desfilades, el 080 ha vist passar les propostes de Schipper/Arques, Luis Manteiga, Yiorgos Eleftheriades, Martinez Lierah, Toni Francesc, Krizia Robustella i Manuel Bolaño. La firma de roba Desigual tancarà la jornada d'aquest divendres amb la presentació de la seva última proposta "Rainbow". Demà al matí, en canvi, serà el torn de l'històric modista francès Pierre Cardin, que presentarà la seva col·lecció i tancarà l'edició d'enguany del 080.

stats