SOCIETAT
Societat 07/03/2011

Una dona beguda perd el coneixement mentre va amb la seva filla de 5 anys

La dona, de 34 anys, va ser traslladada en ambulància a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Efe
1 min

LleidaLa Guàrdia Urbana de Lleida va haver d'atendre poc després de la mitjanit d'ahir una dona que havia perdut el coneixement a causa dels efectes de l'alcohol i que en aquell moment anava acompanyada de la seva filla de cinc anys.

La dona, de 34 anys, va ser traslladada en ambulància a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, mentre que els agents feien les gestions oportunes per intentar localitzar una amiga de la dona que es fes càrrec de la petita fins que la seva mare es recuperés.

La policia local, d'una altra banda, ha detingut avui un home de 36 anys veí de Lleida per agredir dos agents que l'havien multat i avisat la grua perquè s'emportés el vehicle, mal estacionat.

A primera hora d'aquest matí, una patrulla que circulava pel carrer Sant Martí de Lleida ha vist un turisme Mercedes que circulava en sentit contrari i fins i tot s'ha hagut d'apartar per evitar topar amb ell.

Seguidament, el vehicle s'ha aturat al centre del carril, el conductor n'ha sortit i se n'ha anat fent cas omís de les indicacions dels agents.

Poc després, quan els agents havien denunciat el cotxe i la grua se l'emportava, el conductor ha tornat i amb una actitud molt agressiva ha increpat els agents, que fins i tot han patit algunes contusions, segons la Guàrdia Urbana.

L'home ha estat detingut i traslladat a comissaria.

stats