Societat 27/06/2011

Una dona es desperta en el seu funeral i mor

Fagilyu Mukhametzyanov havia sigut declarada morta erròniament i ha patit un atac de cor després d'adonar-se que l'estaven a punt d'enterrar

Redacció
1 min

BarcelonaUna dona ha mort després de despertar-se enmig del seu funeral. Ha passat a Kazan, Rússia, quan Fagilyu Mukhametzyanov, de 49 anys, ha obert els ulls dins el seu taüt obert i ha sentit pregàries per la seva ànima. Segons publica The Daily Mail, la dona ha patit un atac de cor per la impressió que li ha causat adonar-se que era al seu propi funeral. La dona ha començat a cridar i ha estat traslladada a l'hospital, on ha mort 12 minuts després.

Fagilyu Mukhametzyanov va ser declarada morta erròniament després que els metges creguessin que havia tingut un atac de cor a casa seva a causa d'uns dolors al tòrax. Així ho van comunicar al seu marit, Fagili Mukhametzyanov, que està estudiant denunciar l'hospital i que ha declarat sentir-se "molt enfadat" i voler "respostes". Des de l'hospital asseguren que estan duent a terme una investigació.

Aquest no és el primer cas en què una persona suposadament morta es desperta en el seu funeral. Fa dos anys, un home brasiler va anar corrent al seu funeral quan es va assabentar que l'estaven a punt "d'enterrar". Una mala identificació del seu cos pel d'una altra persona, que vestia de manera similar, va provocar aquesta confusió. També el 2009, un nadó prematur de 24 setmanes que va ser declarat mort va despertar en el seu funeral. Els metges van reconèixer que no havien comprovat les seves vitals. Tot i així, el nen va morir poc després, ja que els seus òrgans no el van poder mantenir en vida.

stats