Societat 20/10/2011

Dones que pensen més en menjar que en el sexe

Un estudi afirma que hi ha dones que se senten més culpables per saltar-se la dieta que per enganyar les seves parelles

Ara
1 min

BarcelonaLes dones que estan a dieta passen més temps pensant en el menjar que no pas en les seves relacions sexuals, afirma un nou estudi patrocinat per l'empresa dietètica Atkins.

Després d'entrevistar 1290 dones al Regne Unit, els investigadors d'aquesta companyia han detectat que el 54% de les enquestades pensa més en el menjar que en el sexe. A més, la recerca també concreta que un 25% de creu que la dieta és més important que les seves relacions, segons informa l'Associació de la Premsa del Regne Unit.

Malgrat això, encara hi ha resultats més sorprenents en aquest sentit: algunes de les dones enquestades se senten més culpables per desviar-se de la seva dieta que per enganyar les seves parelles.

I els homes, què?

Encara que els homes no van ser convidats a prendre part en aquesta enquesta, un estudi de la Universitat d'Ohio esmentat a Live Science se centra en ells i explica que els barons pensen la mateixa estona sobre menjar i dormir que sobre el sexe.

"Fer dieta no s'ha de convertir en una obsessió. Això no és saludable, ja que pot ser contraproduent", diu la nutricionista d'Atkins Linda O'Byrne a Daily Mail. "L'última cosa que ningú vol és que la seva dieta tingui cap tipus d'impacte negatiu en la seva vida", afegeix O'Byrne.

stats