SOCIETAT
Societat 19/07/2012

Mor un agent forestal a l'incendi de Castellar del Vallès per causes naturals

L'ADF s'ha trobat malament durant l'operatiu d'extinció de l'incendi i ha mort quan era a l'hospital, segons han confirmat Bombers de la Generalitat

Albert Balanzà
1 min
Una vista de l'incendi de Castellar / CRISTINA NOYA

Castellar del VallèsUn agent forestal ha mort aquesta tarda durant l'incendi que s'ha declarat al terme municipal de Castellar del Vallès (Vallès Occidental) i que ha entrat ja en fase de control. L'ADF, que era natural d'Ullastrell, s'ha trobat malament en un moment donat, se li ha practicat una primera assistència sanitària i l'han hagut de traslladar a l'Hospital Parc Taulí, on ja no s'ha pogut fer res per la seva vida, segons han explicat fonts dels Bombers de la Generalitat. Les mateixes fonts han subratllat que la mort de l'ADF no ha tingut relació amb l'extinció de l'incendi i que s'ha produït per causes naturals.

Segons el cos d'Agents Rurals, el foc ha cremat tres hectàrees de vegetació a la zona de Can Font i del Turó del Llop. L'incendi ha avançat cap al nord i s'ha allunyat del nucli municipal. Dos mitjans aeris, unes vint dotacions dels Bombers i diversos ADF continuen treballant a la zona per extingir el foc totalment.

Protecció Civil manté l'alerta del pla especial d'emergències per incendis forestals, l'Infocat, per l'augment del risc de foc en 31 comarques catalanes.

stats