Societat 03/09/2012

Un home d'uns 60 anys mor ofegat a la platja de Coma-ruga

Amb aquesta ja són 19 les persones que han mort ofegades aquest estiu

Acn
1 min
Les platges de Coma-ruga són un dels atractius de la part nord de la Costa Daurada / MARC CERVELLÓ / ACN

El VendrellUn home d'uns 60 anys ha mort ofegat aquest dilluns a la tarda a la platja de Coma-ruga, al Vendrell (Baix Penedès). Segons ha informat Protecció Civil de la Generalitat (DGPC), un banyista ha tret de l'aigua un home inconscient que s'estava banyant al mar a l'altura del passeig Marítim cantonada amb avinguda Brisamar. L'home estava sol a la platja i anava indocumentat. El SEM hi ha desplaçat una ambulància i un helicòpter medicalitzat, i tot i els intents per reanimar la víctima, finalment ha mort a la mateixa platja.

Amb aquesta ja són 19 les persones que han mort ofegades aquest estiu. El darrer va ser un jove de 21 anys que va morir dimecres passat a Begur (Baix Empordà). El Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya (CECAT) ha rebut l'avís de l'ofegament aquest dilluns a les 16.37 hores de la tarda.

Uns mossos que estaven patrullant a la zona han avisat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha traslladat una ambulància i un helicòpter medicalitzat al lloc dels fets. A més, també s'hi han desplaçat cinc patrulles de Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local i la funerària.

stats