SOCIETAT
Societat 05/11/2011

Desallotgen 32 veïns d'un edifici de Lleida pel seu mal estat

La pluja podria haver provocat els desperfectes, segons s'apunta des de la Paeria

Acn
1 min
Els habitatges desallotjats a Lleida

LleidaEls serveis tècnics d'Urbanisme de l'Ajuntament de Lleida han ordenat aquest diumenge al migdia el desallotjament preventiu d'un edifici de Lleida, situat a la plaça del Dipòsit, número 2, a causa del seu mal estat.

S'han desallotjat 32 veïns de l'edifici. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, ha indicat que s'han detectat algunes esquerdes en uns envans de dos dels habitatges i que, després de fer la inspecció corresponent, els tècnics municipals han aconsellat desallotjar provisionalment l'immoble en veure l'estructura malmesa.

Segons sembla, la pluja d'aquests dies podria haver provocat els desperfectes. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del tinent d'alcalde Josep Presseguer, s'ha desplaçat a l'immoble afectat i ha assenyalat que s'ha dut a terme el desallotjament per precaució davant el risc existent pel mal estat en els habitatges.

L'alcalde ha indicat que s'han detectat algunes esquerdes en uns envans de dos dels habitatges i que, després de fer la inspecció corresponent, els tècnics municipals han aconsellat desallotjar provisionalment l'immoble en veure l'estructura malmesa.

La Paeria està atenent els veïns afectats i els ha ofert allotjament, al qual s'hi han acollit 22 persones. El paer en cap ha afirmat que des d'aquest dissabte i fins dilluns, els serveis tècnics estudiaran en detall les reparacions o les actuacions que s'hi han de fer per garantir-ne la seguretat. Sembla que l'aigua que ha caigut aquests dies podria haver provocat els desperfectes, segons apunta la Paeria de Lleida.

stats