Societat 29/05/2012

Calor d'estiu com a mínim fins al cap de setmana

Aquesta tarda cauran xàfecs que descarregaran bàsicament al Pirineu i Prepirineu. El pròxim canvi de temps podria arribar el cap de setmana que ve

Miquel Bernis
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Aquesta nit encara han caigut alguns xàfecs puntuals, que han deixat 3 litres a Tortosa i 1 a Prades, però en general el dimarts comença amb pocs núvols i aquest matí farà sol gairebé arreu. A la tarda cauran algunes tempestes al Pirineu i al Prepirineu, però no es repetiran totes les calamarsades i pedregades extenses d'ahir. Avui plourà a menys indrets i amb menys força que el dilluns. Al migdia l'ambient serà una mica més d'estiu que ahir, i els termòmetres superaran puntualment els 30 graus a l'interior.

Tota la setmana es mantindran les altes temperatures, i tot i que a primera hora i al vespre l'ambient encara sigui fresc, en general els pròxims dies podreu vestir amb roba d'estiu sense risc de passar fred. Amb el pas dels dies la possibilitat de xàfecs de tarda anirà a menys, demà seran més puntuals que avui i dijous gairebé no plourà enlloc. El cap de setmana però arribarà un nou canvi de temps, els mapes d'avui apunten que reapareixeran els ruixats dispersos a la majoria de comarques, sobretot dissabte. Per ara sembla que el risc de tempestes serà més alt a l'interior que a la costa, caldrà anar-ho concretant els dies vinents.

A www.ara.cat/meteo ja hi trobareu la previsió per al vostre municipi, inclòs el cap de setmana.

stats