Societat 02/12/2011

Molts núvols però paraigua a casa

Avui el pas d'un front deixarà una nevada feble al Pirineu de Lleida i farà baixar les temperatures

Miquel Bernis
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Els intervals de núvols ja s'escampen, més o menys compactes, per la majoria de comarques, avui serà un dia molt més variable que els anteriors, fins i tot cobert a estones, però no plourà. Només al Pirineu de Lleida hi arribaran a caure algunes volves de neu a la tarda, amb una cota de neu que baixarà fins als 1500 metres. L'ambient suau d'aquest matí anirà sent cada cop més fred, no arriba l'hivern de cop, però aquesta nit i demà el canvi respecte les últimes hores serà notori.

A poc a poc el vent que ha bufat amb cops de fins a 60 km/h a l'Escala durant la nit anirà perdent força a les comarques de Girona, demà al matí bufarà tramuntana però sense ratxes importants. El cap de setmana serà clar, només amb alguns núvols prims al nord, els matins seran dels més freds de la tardor però al migdia les temperatures es recuperaran bé.

La setmana del pont es presenta sense cap borrasca que pugui fer ploure, això sí, dilluns un front taparà el cel al nord i deixarà algunes gotes i volves de neu al Pirineu, aquests núvols es traslladaran a la costa central de cara a dimarts. Això farà que al centre de la setmana la sensació que s'acosta l'hivern sigui més clara, però les temperatures faran pujades i baixades. En general, per tant, setmana amb més sol que núvols i més fred que els últims dies.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo ja actualitzada amb els mapes d'avui.

stats