Societat 08/11/2011

Boires altes i ruixats encara a la tarda

A moltes comarques de Girona, al Rosselló i al Maresme aquesta tarda encara hi cauran els últims xàfecs

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaLa humitat que han deixat els xàfecs fa que aquest matí la boira alta sigui la protagonista a la majoria de comarques interiors, cel tapat amb núvols que a partir de mig matí s'aniran trencant. Cel clar a la resta. El dia ha començat amb un fred força més intens al Pirineu i ha glaçat a moltes valls, però en general les temperatures són similars, i allà on ja hi fa sol des de primera hora al migdia hi farà força calor, amb temperatures que a la costa rondaran els 20 graus.

La borrasca però encara no ha dit la seva última paraula, i aquesta tarda tornarà a ploure a moltes comarques de Girona, al Rosselló, i al Maresme, fins i tot algun xàfec sobtat podria reaparèixer a Barcelona o al Vallès, fenòmens aïllats, però no és encara un dia segur per deixar roba estesa en tots aquests sectors.

Els dies vinents ja es podrà desar el paraigua arreu, dijous ens creuarà un altre front però així com ahir semblava que faria tornar a ploure, avui les possibilitats que deixi xàfecs s'han reduït força en els mapes del temps. Entre divendres i dissabte arribarà, puntual, l'estiuet de Sant Martí, temperatures molt suaus i gairebé de màniga curta al migdia si més no a la costa i al prelitoral.

Trobareu la previsió per al vostre municipi revisada ja amb els mapes d'avui a www.ara.cat/meteo

stats