Societat 29/03/2012

Fins a 25 graus al migdia

Avui també farà sol i el cap de setmana començarà sense canvis. A partir de diumenge el temps serà més variable i amb alguns ruixats de tarda

Miquel Bernis
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Els migdies càlids continuen contrastant amb les temperatures encara baixes a primera hora. Aquest dijous ha començat també amb molts valors entre 5 i 8 graus a l'interior, però al migdia els termòmetres continuaran la tendència a l'alça. A la majoria de comarques avui se superaran els 20 graus, i en ciutats com Girona i Lleida s'arribarà pràcticament fins als 25. El sol lluirà a tot arreu, i només creixeran nuvolades poc importants al Pirineu durant la tarda.

El cap de setmana arribarà sense canvis, i tant demà com dissabte continuarà el domini del sol, fins i tot amb temperatures encara més altes al migdia. Demà probablement es registraran les temperatures més elevades de la setmana. A partir de diumenge, l'escenari canviarà una mica: entrarà més aire fred a les capes altes de l'atmosfera, i això farà que els dies siguin més variables. Ara per ara no s'entreveu cap dia de ruixats generals durant la primera meitat de la Setmana Santa, però tant diumenge com dilluns a la tarda hi haurà xàfecs curts a força comarques interiors i de muntanya.

És massa aviat per entreveure com serà el temps de la segona part de la Setmana Santa, però de moment la tendència més probable sembla apuntar cap a aquest temps variable, amb moltes estones de sol, però també amb alguns xàfecs de tarda. Les temperatures seran lleugerament més baixes a l'inici de la setmana que ve, però el canvi no serà suficient per estroncar la sensació de primavera dels últims dies.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió detallada per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d'avui.

stats