Societat 03/05/2012

Sol i temperatures de fins a 25 graus al migdia

Avui les temperatures seran més altes que ahir. Demà serà el dia amb més risc de ruixats de tarda de la setmana, tot i que no plourà a tot arreu

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaAvui també farà sol arreu un cop trencats els núvols baixos que es passejaven aquest matí per la Costa Durada, les Illes i el Pirineu. A la tarda en creixeran de nous en punts de muntanya, que tornaran a deixar xàfecs puntuals al Pirineu i a l'interior del País Valencià. A última hora algun ruixat sobtat podria arribar també a ponent. Aquest migdia l'ambient serà més càlid que ahir, en general hi haurà un parell de graus més i alguns termòmetres s'acostaran als 25 graus.

Demà serà el dia amb més risc de xàfecs de tarda de la setmana. No plourà a tot arreu, però a moltes comarques de Lleida, de Tarragona i del País Valencià hi plourà una estona, tot i que el dia comenci amb gran clarianes. Les temperatures seran molt similars a les d'avui, una mica més baixes en aquests indrets on hi haurà més núvols, i en canvi una mica més altes a les comarques de Girona.

El cap de setmana serà molt típic de primavera: grans clarianes però també alguns ruixats de tarda. Dissabte els xàfecs de després de dinar afectaran bàsicament el Pirineu, però diumenge també acabarà plovent a la Catalunya Central, i fins i tot en algunes comarques prelitorals. Les temperatures variaran poc: matins encara amb jaqueta a primera hora però migdies molt càlids. La setmana que ve podria començar amb una pujada més decidida de les temperatures.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi ja actualitzada amb els mapes d'avui.

stats