Societat 17/02/2012

El cap de setmana començarà amb sol però acabarà amb xàfecs sobtats

Avui els núvols seran força espessos a les comarques de Barcelona, però no deixaran pluja. Pararà la tramuntana i al migdia farà més fred

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaAvui els núvols taparan el cel a estones en algunes comarques, bàsicament a les de Barcelona i al sud de la Costa Brava. Tot i que el cel estigui força cobert, no plourà, però les temperatures demigdia no pujaran tant com ahir, les màximes es quedaran per sota dels 15 graus i l'ambient no serà tan preprimaveral com el d'ahir. La tramuntana i el mestral acabaran per desaparèixer durant el dia.

El cap de setmana començarà amb un cel molt més clar, dissabte farà sol arreu i les temperatures seran una mica més contrastades entre el matí i el migdia: al matí farà més fred que avui, però al migdia l'ambient serà més agradable. El cap de setmana acabarà, però, amb un canvi que als mapes del temps avui ha guanyat força. Bona part de diumenge passarà amb pocs núvols, i només al Pirineu de Lleida les precipitacions començaran a caure des de mig matí. ARa bé, a última hora cauran xàfecs sobtats a la Catalunya Central i a les comarques de Girona, i ja de matinada també a moltes comarques de Barcelona.

Dilluns encara cauran ruixats a la costa central, sobretot a primera hora, però en general no serà un dia de pluja. El més notori de l'inici de la setmana vinent serà una baixada de temperatures. Tot i que dilluns caiguin els termòmetres de forma clara, els mapes de llarg abast mantenen avui que la segona part de la setmana serà preprimaveral i amb temperatures de fins a 20 graus.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi.

stats