Societat 21/02/2012

Dimarts clar però força fred

A primera hora el termòmetre ha caigut per sota els -10 graus al Pirineu, i en general avui les temperatures seran més baixes que ahir

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaMatí molt fred a l'interior i al Pirineu. El termòmetre ha caigut fins als -12 graus de mínima al Pont de Suert, -16 a Das, -10 a Sant Pau de Segúries, -9 a Viella, -9 a Sort, -5 a Lleida i -5 a Mollerussa. A l'interior, les glaçades han estat molt més fortes que els últims dies, i a la costa molts termòmetres han baixat per sota dels 5 graus. Aquest migdia farà més fred que ahir, i en algunes comarques de Girona el termòmetre amb prou feines passarà dels 10 graus. Només hi haurà intervals de núvols a la Costa Brava, sobretot durant el matí, i, això sí, cauran xàfecs sobtats a Menorca i a l'est de Mallorca, especialment al centre del dia. La tramuntana perdrà força però continuarà bufant a l'Empordà.

Els dies vinents les temperatures faran una pujada clara. Als matins continuarà glaçant a l'interior, però a partir de dijous els termòmetres s'enfilaran per sobre dels 15 graus al migdia i s'arribarà puntualment als 20 graus a la costa durant el cap de setmana. La segona part de la setmana serà preprimaveral, i només en algunes zones enclotades de l'interior l'aparició de les boires mantindrà l'ambient més fred.

L'anticicló no es mourà en tota la setmana. Els pròxims dies farà sol arreu i els mapes del temps no comencen a mostrar símptomes de canvis fins dilluns de la setmana que ve.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi.

stats