Societat 26/03/2012

Setmana primaveral i sense pluja

Avui el cel estarà mig ennuvolat a diverses comarques, però només cauran xàfecs puntuals al Pirineu

Miquel Bernis
1 min

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Pocs termòmetres marcaven menys de 5 graus aquest matí a primera hora; l'ambient és poc fred. Aquest migdia els termòmetres s'enfilaran fàcilment fins als 17 o 18 graus a la costa, i se superaran els 20 a l'interior. No serà, però, un dia del tot clar, ja que tant al matí com a la tarda s'aniran formant alguns núvols, sobretot a les comarques de Lleida, al Pirineu i a la Catalunya Central. Sempre seran núvols trencants, i només al Pirineu hi deixaran algun xàfec puntual a la tarda.

En general la setmana serà molt tranquil·la, sense cap borrasca que ens visiti i amb ben pocs núvols al cel. Les temperatures no faran grans canvis, però entre dijous i divendres probablement seran una mica més altes, farà més calor al migdia i alguns termòmetres ja fregaran els 25 graus al centre del dia.

Els pronòstics de temps insegur i inestable durant el cap de setmana de Rams, el primer de Setmana Santa, han anat a menys en les últimes actualitzacions dels mapes del temps. Hi hauria més núvols prims, però no plouria, ni dissabte ni diumenge. Poc més es pot dir per ara del temps de Setmana Santa. Hi ha possibilitats que entre dilluns i dimecres el temps fos més insegur i amb alguns xàfecs, però aquesta no és una tendència clara, ni sembla tampoc que s'hagués de mantenir la resta de la Setmana Santa. Caldrà esperar per poder anar concretant.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per la vostre municipi.

stats