Societat 16/07/2012

Últim dia mig ennuvolat i fresc: aquesta setmana tornarà la calor de ple estiu

Avui també hi haurà intervals de núvols a les comarques de Barcelona i al sud de la Costa Brava, però en general aquesta setmana serà de sol gairebé arreu

Miquel Bernis
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Encetem una setmana que ens tornarà a l'estiu de debò i a la calor de primera categoria. Avui encara arrossegarem el temps del cap de setmana, i a moltes comarques de Barcelona i al sud de la Costa Brava els núvols aniran mantenint el cel mig ennuvolat a estones. No es repetiran els xàfecs puntuals que ahir a la nit van deixar 11 litres a Cunit, 4 al Vendrell, 3 a Vilanova i la Geltrú i 2 a Vilafranca del Penedès. Al migdia farà una mica més de calor i la xafogor serà intensa a la costa, però els canvis respecte al cap de setmana seran poc notoris.

A mesura que passin els dies les temperatures s'aniran enfilant clarament. Demà ja hi haurà moltes màximes de més de 30 graus, i en general al centre de la setmana la calor serà de ple estiu, amb temperatures uns 5 graus més altes que aquests últims dies. També aniran clarament a menys els núvols baixos que des de fa alguns dies van tapant el sol a estones, sobretot a la costa. Aquesta serà una setmana amb cel molt serè i sense borrasques en perspectiva. La tramuntana avui i demà encara es deixarà sentir a l'Alt Empordà i al Rosselló, tot i que anirà perdent força.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi.

stats