Societat 13/06/2012

Dimecres molt fresc i amb cel mig ennuvolat a l'est

Avui serà un dia insegur a les comarques de Girona i de Barcelona, però cauran ben pocs ruixats. El jersei o la màniga llarga es faran necessaris a estones

Miquel Bernis
2 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Matí amb temperatures baixes. La majoria de termòmetres rondaven a primera hora entre 12 i 17 graus, i algunes mínimes han estat especialment baixes al Pirineu, com és el cas de Viella, on el dia ha començat amb 4 graus, o Sort, on n'hi havia 6. En general, el dia tornarà a estar marcat per l'ambient poc càlid; avui ja no bufarà vent de ponent, i això farà que al migdia l'ambient sigui menys calorós que ahir a la costa. Si a això hi sumem que pujarà la humitat i que els intervals de núvols s'aniran passejant per moltes comarques de Girona i de Barcelona, el resultat és que el dia probablement serà molt fresc, i amb necessitat d'alguna màniga llarga o jersei a estones. En general, els núvols no deixaran pluja, però a la tarda cauran alguns xàfecs puntuals al Vallès, a les comarques interiors de Girona i a la Catalunya Central. Seran sempre ruixats menys importants que els d'ahir.

Demà el dia encara serà mig tapat, però en aquest cas els núvols més espessos rondaran per la Costa Daurada. Les temperatures, en general, començaran a pujar, però en aquest sector segurament l'ambient serà poc càlid durant tot el dia. De cara al cap de setmana, la pujada de temperatures serà molt més clara, tant divendres com dissabte i diumenge els termòmetres superaran de nou els 30 graus a força comarques, i tornarà l'ambient d'estiu. En general seran dies de sol, i només cauran xàfecs de tarda al Pirineu i en alguns àmbits de l'entorn.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi ja actualitzada amb els mapes d'avui.

stats