Societat 31/07/2012

Intervals de núvols al sud i calor més intensa

Avui les temperatures pujaran 3 o 4 graus més que ahir i a l'interior alguns termòmetres arribaran fins als 35 graus

Miquel Bernis
1 min
Sortida de sol des del Baix Montseny // Jordi Rodoreda

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Els núvols espessos que ahir van mantenir el cel mig tapat a moltes comarques s'han anat esvaint, però a la Costa Daurada i al País Valencià avui no acabaran de desfer-se, i a estones continuaran mantenint el cel variable, sobretot durant el matí. Cel serè a la resta del territori amb unes temperatures que avui pujaran bastant més que ahir. La majoria de termòmetres saltaran per sobre dels 30 graus i a l'interior ja s'arribarà fins als 35 en algun cas.

Demà les temperatures continuaran pujant, alguns termòmetres fregaran els 40 graus a ponent, i aquest valor es podrà superar a l'interior del País Valencià. Serà probablement el dia més calorós de la setmana i un dels més calorosos de tot l'estiu. En general farà sol, però els núvols no acabaran de marxar a la Costa Daurada, i a la tarda hi haurà tempestes puntuals al Pirineu. Els xàfecs obriran la porta a una nova massa d'aire una mica més fresc, que farà, si més no, que la calorada forta no s'instal·li.

La segona part de la setmana s'entreveu amb molt de sol i temperatures molt normals per un inici d'agost. El cap de setmana podrien arribar les habituals tempestes de tarda al Pirineu, que durant el juliol han estat gairebé absents.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi i la informació referent a l'estat de les platges.

stats