Societat 13/10/2011

S'acaben els rècords de calor

Avui les temperatures seran una mica més baixes i demà en alguns casos hi haurà fins a 5 graus menys que el dia del Pilar

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaS'han acabat els rècords de calor, i avui ja no es repetiran les màximes de fins a 35 graus d'ahir. El fred no arribarà de cop, però si més no l'ambient anirà sent cada cop més fresc. Avui el canvi es notarà poc, però demà, sobretot a la costa i al prelitoral, les temperatures ja seran en alguns casos més de 5 graus inferiors a les del dia del Pilar.

Aquest canvi de temperatures anirà acompanyant d'un augment dels núvols, entre demà i dissabte el cel serà més variable en general, sobretot a les comarques del sud, que és on fins i tot s'hi podria escapar algun xàfec, poca cosa en tot cas. No hi haurà pluges, i de fet diumenge ja en quedaran pocs de tots aquests núvols i el cel tornarà a ser força clar.

I un canvi de debò per quan? Doncs els mapes del temps varien molt d'un dia a un altre, i avui més aviat dilueixen les possibilitats de pluja de cara a la setmana que ve. És possible que hi hagi més núvols a la costa, i farà menys calor, però no arriba el fred i tampoc ens és possible encara definir el dia en que podria arribar una borrasca amb garantia de pluja.

Trobareu la previsió detallada per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats