Societat 24/02/2012

Cap de setmana amb núvols prims i ambient primaveral

El fred ha començat a marxar també de nit i aquest migdia es podrà sortir sense jaqueta a moltes comarques

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaL'ambient molt primaveral que ahir ja es va notar a la tarda s'ha anat traslladant també a les temperatures nocturnes, i avui les glaçades ja han estat escasses i febles a les comarques interiors. El dia ha començat amb 4 o 5 graus més que ahir en alguns casos, i aquest migdia les temperatures seran tant o més altes que ahir al centre del dia. Molts termòmetres pujaran fins als 20 graus i a l'hora de dinar sobrarà la jaqueta a força comarques.

El cap de setmana no hi haurà grans canvis en les temperatures i en general el fred no tornarà amb força durant els pròxims 6 o 7 dies. Demà, però, els núvols prims faran que les màximes es quedin una mica més curtes, i a l'inici de la setmana que ve les temperatures baixaran dos o tres graus i es faran més normals per l'època.

Avui farà sol, però demà el pas d'un front poc actiu enterbolirà el cel a moltes comarques, sobretot al sud i a l'oest. Els núvols prims no seran gaire espessos i no deixaran pluja, però a estones mantindran el cel mig ennuvolat. Diumenge el sol lluirà de forma més clara i gairebé sense excepcions. La setmana que ve començarà sense canvis i no hi ha rastre de cap borrasca que pugui fer ploure o nevar als mapes del temps.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi. A la Méteo Social podeu compartir fotos i dades sobre el temps.

stats