Societat 29/11/2011

Pocs canvis fins divendres

Els núvols que aquesta nit han deixat xàfecs puntuals a prop de la costa s'aniran trencant amb el pas de les hores

Miquel Bernis
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Els xàfecs que ahir van deixar més de 80 litres en alguns indrets de Mallorca i del sud del País Valencià han acabat arribant a Catalunya de forma aïllada durant la nit. A Palamós hi han caigut 3 litres, 2 a La Bisbal d'Empordà o a Cassà de la Selva, i 1 també a Espolla. Tot plegat no vol dir que aquest dimarts hagi de ser plujós, perquè de fet els ruixats no es repetiran i els núvols més aviat tendiran a trencar-se a la costa. Cel mig tapat a prop de mar i boira encara a l'interior: tot fa pensar que avui a les comarques del pla de Lleida tampoc s'hi veurà el sol.

Pocs canvis demà, pocs canvis dijous, però en canvi divendres sí que passarà una borrasca que deixarà alguns xàfecs. Sembla que ens creuarà amb força rapidesa i que els xàfecs només seran d'entitat a les Illes, però servirà per aixecar la boira a ponent i farà baixar clarament les temperatures. Començarem el cap de setmana amb més sensació d'hivern en general.

Els xàfecs, però, no continuarien dissabte i diumenge, que per ara tot fa pensar que seran força clars. De moment l'inici del pont es presenta sense grans complicacions però és massa aviat per saber clarament com serà la setmana que ve.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu el pronòstic per al vostre municipi

stats