Societat 07/12/2011

Gairebé 20 graus al migdia

Avui i demà les temperatures seran encara més suaus. El vent perdrà força al sud

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaTot i alguns bancs de boira puntuals a la Catalunya central, en general el dia ha començat amb cel clar i temperatures no gaire diferents de les dels dies anteriors. El vent continua bufant amb molta força a les comarques de Tarragona, durant la nit les estacions de Meteocat i de Meteoclimatic han registrat cops de més de 50 km/h en indrets com Amposta, Ulldecona, Cambrils i Alforja, i en punts elevats les ratxes han superat fins i tot els 70 i 80 km/h. Avui amb el pas de les hores el vent anirà perdent força sense acabar de desaparèixer, en aquest sector.

Avui farà sol arreu i el migdia serà molt suau, amb temperatures que a la Costa Daurada arribaran als 20 graus i que a moltes comarques se situaran per sobre dels 15. Demà les temperatures es mantindran altes, i no hi ha tampoc perspectives de cap entrada d'aire fred en els mapes de llarg abast. Tot fa pensar que tancarem la primera quinzena de desembre sense cap senyal d'hivern.

Els pròxims dies no hi haurà grans canvis, però el cap de setmana serà més variable, ens creuarà una baixa que ara per ara sembla que deixarà ben poca pluja, però que sí que farà que el cel sigui més canviant i mig ennuvolat, sobretot diumenge.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo

stats