Societat 29/02/2012

Pugen les temperatures, però l'hivern podria tornar la setmana que ve

Aquest matí la boira ha aparegut tant a les valls interiors com a la Costa Daurada. Al migdia les temperatures seran clarament més altes que ahir

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaLes boires, aquest matí, estan restant visibilitat en punts d'Osona, del Bages i del tram final de l'Ebre, i fins i tot han aparegut en alguns punts de la Costa Daurada, especialment al Baix Camp. A poc a poc s'aniran aixecant i avui quedarà un dia de cel ras a tot arreu, amb temperatures més altes que ahir. Al migdia els termòmetres tornaran a enfilar-se fins als 20 graus, i l'ambient serà tan primaveral com el cap de setmana. Aquest ambient més suau serà la tònica del temps fins al cap de setmana. Demà no hi haurà canvis, i divendres seran pocs els núvols prims que arribaran a enterbolir el cel.

El cap de setmana el temps no es complicarà, però començaran a aparèixer més intervals de núvols. Dissabte serà un dia més variable, i a la tarda es podrien arribar a escapar xàfecs molt puntuals, sobretot al sud. Diumenge començarà amb sol, però un altre front enterbolirà el cel amb el pas de les hores. Dissabte i diumenge l'ambient continuarà sent molt suau, amb temperatures altes per l'època.

El temps no canviarà de debò fins dilluns. Cal estar atents a la setmana que ve, perquè podria tornar l'hivern. Encara que la calor sigui notable els tres pròxims dies, no guardeu jaquetes, perquè les temperatures podrien fer una clara baixada d'aquí a 7 dies. El canvi de temps sembla clar, però encara és aviat per concretar si ens portarà pluja i neu, com semblava ahir, o si només serà un canvi de temperatures, com aparentment indiquen els mapes del temps avui. Caldrà seguir-ho.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi, incloent-hi el cap de setmana.

stats