Societat 01/02/2012

Els funcionaris protesten contra les retallades davant les seus de les conselleries

Les protestes, convocades per CCOO i UGT, s'han fet davant les seus dels departaments d'Agricultura, Territori i Sostenibilitat, Benestar Social i Educació i Justícia

Agències
1 min
Treballadors públics davant la seu de la conselleria d'Agricultura a Gran Via / ACN

BarcelonaEls treballadors públics han tornat a protestar aquest dimecres contra les retallades del Govern.

Les protestes, convocades per CCOO i UGT, s'han fet davant les seus dels departaments d'Agricultura, Territori i Sostenibilitat, Benestar Social i Educació.

Una setantena d'empleats públics dels departaments d'Agricultura i Economia, i també de l'Institut Català de la Salut (ICS), s'han concentrat davant del número 612 de la Gran Via de Barcelona. Un altre centenar de treballadors públics adscrits al departament de Justícia han tallat el carrer Aragó. Els funcionaris, que formen part tots dels cossos generals del departament, han avançat durant uns metres pel carrer Aragó, fins a la confluència de passeig de Sant Joan amb Consell de Cent, on es troba la seu del departament d'Interior, segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana.

La protesta s'ha repetit també davant les seus de Territori i Sostenibilitat, Benestar Social i Eduació.

Igual com van fer la setmana passada, els treballadors públics s'han concentrat a partir de les deu i durant vint minuts per mostrar el seu "malestar" davant les mesures proposades pel Govern que passen, entre d'altres, per la reducció de sou i jornada laboral del 15% per a 7.100 interins, a més de suprimir alguns complements salarials i beneficis socials.

stats