Societat 20/06/2012

Les entitats socials, també en contra d'Eurovegas

La Taula del Tercer Sector creu que el projecte "portaria més perjudicis que beneficis" i que seria "una molt mala notícia" que s'instal·lés a Catalunya

Ara
1 min

BarcelonaLa Taula del Tercer Sector, que agrupa 4.000 entitats socials, s'ha posicionat aquest dimecres en contra d'Eurovegas. En un comunicat, la plataforma assegura que el projecte "portaria més perjudicis que beneficis" i que seria "una molt mala notícia" que s'instal·lés a Catalunya.

El text alerta d'efectes perniciosos com l'incement de les ludopaties, del consum de drogues i de la prostitució, l'atracció de les màfies internacionals o la destrucció de l'entorn natural. La Taula del Tercer Sector també creu que fomentar el negoci del joc provocaria més problemes socials i, en conseqüència, un increment de la despesa pública, i considera negatius els valors que transmetria i el tipus de turisme que promouria.

També aquest dimecres, els arquitectes s'han posicionat majoritàriament en contra d'Eurovegas en una taula rodona organitzada pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. El degà del Col·legi, Lluís Comerón, ha fet una dura crítica per la manca de transparència i d'informació de la Generalitat.

stats