SOCIETAT
Societat 02/02/2012

El segon episodi de neu arriba a Catalunya i afecta de ple la Costa Brava

Segons les previsions, la neu afectarà "amb molta probabilitat" les comarques de l'Alt i Baix Empordà, Gironès, Pla de l'Estany, Selva Marítima, Maresme, Vallès Occidental i Oriental, Baix Llobregat i Barcelonès

Laura Díaz-roig
1 min

BarcelonaEl conseller d'Interior, Felip Puig, ha explicat que el segon episodi de nevades ha entrat a Catalunya i neva "de forma notable" als pobles del litoral de la Costa Brava. Es manté la previsió que la neu afecti el litoral de Catalunya, des de les comarques gironines a les comarques centrals de Barcelona, amb alguna possible afectació al Tarragonès.

Puig ha alertat que a la nevada s'hi ha de sumar una forta davallada de les temperatures, fet que suposarà neu a les carreteres, glaçades i, per tant, plaques de gel amb el consegüent risc en la conducció i afectació de serveis públics bàsics.

Segons les previsions, la neu afectarà "amb molta probabilitat" les comarques de l'Alt i Baix Empordà, Gironès, Pla de l'Estany, Selva Marítima, Maresme, Vallès Occidental i Oriental, Baix Llobregat i Barcelonès.

stats