PLUGES INTENSES
Societat 20/11/2011

La pluja provoca a les Terres de l'Ebre talls de circulació en diverses carreteres i a la via fèrria

Les fortes pluges que han caigut en les últimes hores han provocat talls de circulació en diverses carreteres de les Terres de l'Ebre i a la via fèrria entre Tortosa i l'Aldea, segons fonts de Protecció Civil

Efe
1 min

TortosaLa tempesta s'ha acarnissat a les comarques del Baix Ebre i el Montsià, i en les pròximes hores es desplaçarà cap al nord, de manera que seguirà plovent, encara que no amb tanta intensitat.

La Generalitat mantindrà activat el pla Inuncat en fase d'alerta fins demà, perquè es manté la previsió de pluges.

Per culpa de la pluja estan tallades o pateixen afectacions les carreteres C-12, a Tortosa; la N-340, i carreteres locals a les zones compreses entre Tortosa i l'Aldea.

Igualment, la circulació ferroviària està interrompuda entre Tortosa i l'Aldea perquè les pluges han arrossegat pedres que han descalçat la via, segons Protecció Civil. S'ha habilitat un servei d'autobusos entre les dues poblacions. Fins ara, les pluges acumulades han arribat als 200 litres per metre quadrat a Mas de Barberans (Montsià) i a Horta de Sant Joan, als 130 litres a l'Aldea i als 90 a Aldover.

D'altra banda, els Bombers de la Generalitat han informat que ahir a la nit van rebre 36 avisos, i aquest matí, de les 8 a les 10 hores, 35 més (71, en total), bàsicament per inundacions en carrers, baixos i soterranis, però cap de greu, centrades principalment en les poblacions de Tortosa, Alcanar, Amposta i la Fatarella.

stats