ARA ENS EN SORTIM
Societat 01/09/2012

"És estimulant engegar un projecte des de zero"

Amb 27 anys, Neus Barberà i Anna Zaera van crear Surtdecasa.cat, una web que vol omplir el buit d'informació cultural a les Terres de l'Ebre. Encara no poden viure del projecte però diuen que és una "cursa de fons"

Lara Bonilla
1 min

BarcelonaBUSQUEM GENT QUE SE'N SURT. EXPLICA'NS CASOS QUE CONEGUIS

o bé

FES-NOS ARRIBAR IDEES PER AFRONTAR CRISIS I ENTREBANCS

Després de deu anys estudiant i treballant a Barcelona, Neus Barberà volia tornar a casa, a les Terres de l'Ebre, i tenia al cap muntar un projecte propi: un mitjà digital. "M'interessava la cultura i volia que la meva feina servís per enriquir el territori i donar-li un aire nou", explica. D'aquesta inquietud va néixer fa dos anys Surtdecasa.cat, una web per estar al dia de la vida cultural i l'oci de les Terres de l'Ebre.

L'acompanyen en l'aventura Anna Zaera, companya de professió: "Jo no tenia la idea romàntica de tornar a viure al territori, sinó que el que més il·lusió m'ha fet ha sigut engegar el projecte".

Dos anys després, encara no poden viure de Surtdecasa.cat. L'Anna ho combina amb una altra feina i la Neus tira d'estalvis. Però no es marquen límits. "Això és una cursa de fons i a poc a poc anem creixent", diuen.

Pots llegir l'article complet a l'ARA Premium.

stats