SUCCESSOS
Societat 05/07/2011

Investiguen la mort sobtada d'una turista adolescent a Lloret de Mar

Els seus amics l'han trobat inconscient a l'hotel i els serveis d'emergència l'han reanimat i l'han portat a l'hospital, on ha mort després de diverses aturades respiratòries

Acn
2 min

GironaEl jutjat investiga la mort d'una turista alemanya menor d'edat, de 16 anys, que passava uns dies de vacances a Lloret de Mar. Els seus companys l'han trobat aquest dimarts al matí inconscient a l'habitació de l'hotel.

La noia era a Lloret amb un grup d'estudiants per passar-hi uns dies de vacances. Els serveis d'emergència l'han pogut reanimar després de nombrosos intents, perquè la jove patia freqüents aturades cardiorespiratòries, i l'han portat a l'hospital.

Un helicòpter l'ha traslladada fins a l'Hospital Josep Trueta, a Girona, on ha ingressat cap a la una del migdia. Els metges no han pogut fer res per salvar-li la vida i la jove ha mort a dos quarts de tres. L'autòpsia ha de determinar ara si la noia havia consumit alcohol i drogues en una quantitat suficient per provocar-li un xoc i la mort.

La noia s'allotjava amb un grup d'estudiants a l'hotel 'La Palmera'. Aquest matí, cap a quarts d'onze, els seus companys han alertat el recepcionista perquè havien trobat la víctima inconscient a la seva habitació, a terra.

Els responsables de l'hotel han avisat els serveis d'emergència i els adults que acompanyaven el grup. Tot i que inicialment se l'ha pogut reanimar, la noia ha ingressat cap a la una del migdia al Trueta en aturada cardiorespiratòria. A dos quarts de tres se n'ha certificat la mort. L'autòpsia n'haurà d'aclarir la causa.

Ferit greu en caure des d'un balcó

Els incidents i accidents amb conseqüències greus amb turistes són relativament freqüents a Lloret, igual que en altres pobles turístics on s'ajunten grups de joves. A principi de mes, un jove alemany de 19 anys es va fer una fractura cranial quan va caure des del balcó d'un segon pis de l'hotel on s'allotjava. La víctima, que també viatjava amb uns amics, havia arribat el dia abans a la població selvatana. El jove pretenia passar d'un balcó a l'altre de l'hotel, situat a l'avinguda Just Marlés, la popular Riera, quan va caure.

stats