EDUCACIÓ
Societat 10/05/2012

Uns quatre-cents estudiants es manifesten al centre de Barcelona contra les retallades

La mobilització, que puja per Passeig de gràcia de Barcelona, s'afegeix a la convocatòria d'àmbit estatal convocada per la Plataforma per a l'Escola Pública

Sònia Sánchez
1 min
Estudiants tallen el carrer Pelai de Barcelona en protesta contra les retallades en educació / S.SÁNCHEZ

BarcelonaUns quatre-cents estudiants es manifesten aquest dijous al migdia pel centre de Barcelona per protestar contra les retallades en educació. Els alumnes han sortit de la plaça Universitat i s'han dirigit a la plaça de Catalunya. Els manifestants han tallat el carrer Balmes amb Pelai.Des d'aquest punt, han continuat per Passeig de Gràcia en direcció l'Avinguda Daiagonal. En arribar a l'altura d ela Borsa de Barcelona han fet una parada i han cridat "Mans enlaire, això és un atracament".

El grup de manifestants està seguit de 10 furgonetes d'antidisturbis dels Mossos d'Esquadra, a les quals se n'han sumat 4 més per blindar les portes de la borsa.

La mobilització s'afegeix a la convocatòria d'àmbit estatal convocada per la Plataforma per a l'Escola Pública, formada per sindicats, estudiants de l'ensenyament mitjà i pares d'alumnes.

stats