Societat 23/06/2012

"Eurovegas no, Adelson go home", la pancarta d'Iniciativa per a Sheldon Adelson

Joan Herrera demana la compareixença al Parlament de tots els consellers del Govern per informar sobre el projecte

Ara / Acn
1 min
"Adelson go home", el missatge d'Iniciativa a Sheldon Adelson

Barcelona / El Prat de LlobregatEl president d'Iniciativa, Joan Herrera, ha anunciat aquest dissabte que els directius de Las Vegas Sands que vindran dilluns a Catalunya es trobaran pancartes contra Eurovegas en el seu recorregut des de l'aeroport fins a la zona del delta del Llobregat. "Eurovegas no, Adelson go home" és el missatge de les pancartes d'Iniciativa per a Sheldon Adelson, segons ha descobert Herrera durant una visita al Parc Agrari del Baix Llobregat, la zona en què s'instal·laria Eurovegas si finalment es fes a Catalunya.

El dirigent d'Iniciativa també ha anunciat que el seu grup ha sol·licitat la compareixença al Parlament de tots els consellers del Govern perquè informin sobre les repercussions de la instal·lació d'Eurovegas al delta del Llobregat. Herrera ha lamentat que el Govern i Adelson decideixin el futur d'aquesta zona sense tenir en compte l'opinió del territori.

L'alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, també d'Iniciativa, ha demanat que els ajuntaments i les institucions de la zona afectada es posicionin sobre el projecte abans que es prengui una decisió definitiva. Tejedor ha deixat la porta oberta a la celebració d'un referèndum sobre el tema un cop s'hagin donat a conèixer tots els detalls de la instal·lació.

stats