SOCIETAT
Societat 06/06/2011

Denuncien Felip Puig per les càrregues dels Mossos a la plaça de Catalunya

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya acumula set denúncies més contra el conseller Puig per les càrregues policials del passat 27 de maig

Laia Espín
1 min

BarcelonaUna dels indignats ha presentat aquest dilluns una querella criminal contra el conseller d'Interior, Felip Puig, diversos comandaments operatius dels Mossos d'Esquadra i els agents de la policia catalana i la Guàrdia Urbana que van intervenir en les càrregues policials del passat 27 de maig a la plaça de Catalunya.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) també ha rebut set denúncies més que han presentat diverses persones als jutjats de guàrdia de Barcelona i que han estat remeses al TSJC perquè el conseller Felip Puig és diputat i té condició d'aforat. Ara, els TSJC ha de decidir si les accepta o no a tràmit. Aquest procediment també s'haurà de fer amb la querella presentada avui per un informàtic que denuncia que lesions, maltractaments i destrucció de dades personals, ja que li van requisar un ordinador portàtil que no ha recuperat. La querella criminal es manté oberta perquè altres afectats s'hi puguin sumar durant els propers dies. Tanmateix, ara el jutjat de guàrdia l'haurà d'enviar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya perquè decideixi si l'accepta, ja que el conseller Felip Puig té la condició d'aforat.

stats