Societat 11/08/2011

Els segon episodi d'aldarulls entre joves turistes a Lloret de Mar causa 22 ferits lleus

La majoria de ferits els han atès per contusions o intoxicacions etíliques. Només a set dels ferits els han traslladat a l'hospital de Blanes

Agències
1 min

BarcelonaEls enfrontaments que han passat la matinada d'aquest dijous a Lloret de Mar han acabat amb 22 persones ferides de caràcter lleu, nou de les quals són mossos d'esquadra, que han estat donats d'alta en el lloc dels fets. Dels altres 13, el Sistema d'Emergències Mèdiques n'ha traslladat set a l'hospital de Blanes. Segons fonts mèdiques, principalment es tracta de casos de contusions i intoxicacions etíliques. És el segon enfrontament d'aquesta setmana que hi ha en aquesta localitat costanera, que s'ha originat quan la policia ha obligat a obrir les portes d'emergència d'un local on hi havia 1.800 clients perquè no funcionava l'aire condicionat i hi havia casos de lipotímia.

La policia ha detingut una vintena de joves a prop de la discoteca Colossos, quan s'han enfrontat a l'autoritat i han fet destrosses en el mobiliari urbà. Els fets han passat cap a les dues de la matinada i el conflicte ha començat en aquesta discoteca, on la policia ha obligat a obrir les portes d'emergència perquè al local, on hi havia 1.800 clients, no funcionava l'aire condicionat i s'han donat casos de lipotímia.

Arran d'això, han començat els aldarulls i el conflicte s'ha estès a l'avinguda Just Marlès, on els joves s'han enfrontat a la policia i han destrossat bancs, papereres i contenidors.

stats